Presentació Perspectiva núm. 23

 

Xavier Navarro

Responsable d´Estudis i Cultura de CCOO

 

 

Tanquem l’any amb un nou debat, en aquest marc de reflexió i propostes que és PERSPECTIVA. Un debat important, tots ho són, però aquest té una transcendència especial ja que es tracta de fer possible, molt més si és possible, la fusió del món de la cultura i el món del treball.

Al combat per l’hegemonia, l’aliança del sindicalisme amb el món de la cultura és fonamental en la mesura que es visibilitza el món del treball, del sindicat i es genera opinió i visió crítica de la realitat.

Per aquests motius aquest debat és important i pertinent, i per aquest motiu hem convidat algunes companyes i companys que tenen responsabilitats orgàniques, d’altres que alhora tenen una activitat creativa més que interessant; juntament amb altres reflexions importants no alienes a la dualitat de l’afiliació i la creació, que ens aporten idees interessants, juntament amb una aportació que ens llença una diatriba ideològica.

Destaquem el manifest Manifest per la feina i la cultura. Octubre 2021, i que reproduïm en aquest número de PERSPECTIVA, un document fonamental que hauria de ser difós i interioritzat pel conjunt de l’organització.

Hem arribat ja a 23 números de PERSPECTIVA, un fet molt rellevant, i esperem continuar plantejant debats, reflexions des de la pluralitat, amb vosaltres i per a vosaltres.

Salut