Editorial núm. 4

25439__80_a_1

 

Xavier Navarro

Secretari de Comunicació de la FSC- CCOO Catalunya

 

 

 

Crisi, cultura i polítiques públiques, aquest és el centre del debat que plantegem en aquest número de PERSPECTIVA  invitant a diferents agents que, des de diferents àmbits de la cultura puguin reflexionar sobre tot, cadascú des de la seva perspectiva. Trobarem articles d’escriptors, d’una actriu, d’una creadora i promotora musical, d’un cineasta, d’una bibliotecària, de sindicalistes i regidors.

Obrim,  des de PERSPECTIVA, aquest debat en un moment important i interessant des de molts punts de vista, i d’una especial rellevància per CCOO, immersa en un important procés participatiu, sobre quines CCOO hem de configurar per abordar en millors condicions els nous reptes socials i laborals. Des de PERSPECTIVA entenem que aquest número és una important aportació al debat global del sindicat que es va obrir en convocar l’Assemblea Sindical Oberta.

Per al sindicat aquest debat sobre crisi, cultura i polítiques públiques, és un debat important, perquè la cultura és quelcom fonamental per al desenvolupament de la classe treballadora com agent de canvi social.

Dilluns, 5 d'octubre de 2015